Fyra M

Mirage, My Wish, Mon Ami och Mirabelle. Fyra underbara hästar, alla speciella på sitt vis, ska nu tränas för att kunna starta några klasser och sedan säljas. Som 3 och 4-åringar blir ridningen inte så värst avancerad. Målet är för tillfället att få dem att lugna ner sig och inte bli helt stirriga så fort någon går ut från stallet. De har gått på sommarbete i 4 månader och är som en liten flock nu. Förutom dessa fyra finns det även en ardenner, en märr med föl, en gammal dressyrhäst, en 2-åring och en 1-åring på gården. Det blir ganska livat när något inte stämmer.

Mirage är 4 år , lättlärd, vill inte vara själv, men en väldigt social liten tös. Rund om magen som mamma och är lite av den rejälare typen. Med Hipphopp som pappa har hon fina bakben och ett trevligt steg. Har ett väldigt bra psyke och nog den lugnaste i högen.

Mon Ami är 4 år och en galenpanna. Snäll, men galen. Trevlig häst och lite lättare i typen. En häst som är väldigt intensiv men lyssnar bra. Hon är uppmärksam på mycket, kanske inte alltid på rätt saker.

My Wish eller Maya som hon blir kallad är 3 år och har First Wish som fader. En tös som är väldigt orädd och gärna vill bestämma själv. Typiskt sto kanske? Snäll och social, sammarbetsvillig, men tyvärr lite bumsig. Med det orädda kommer även lite respektlöshet, går genom linor och över folk. Rör sig jätte trevligt i alla gångarter.

Mirabell är 3 år och väldigt lugn av sig. Lite försiktig men har ett bra temperament. Klassens pluggis kan man nog säga. Lite tunn i typen, men växer snart till sig så fort hon sätter lite muskler. En snäll flicka som gärna vill se vad som händer.

Presentation av hästarna tyckte jag kunde vara på sin plats. Alla är till salu så vid intresse, tveka inte ;)

Kommentarer
Postat av: Adina

Vilka söta hästar du rider, vad är det för raser? :) Jag ska inte köpa men är lite nyfiken :')

SV: Tack så mycket!

2010-10-13 @ 09:38:26
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0