Kalabalik

Jo så är det i stallet för tillfället. Hästarna har antingen förmiddagshage eller eftermiddagshage. Det går väl bra, så länge ingen gnäggar :S Börjar en gnägga sprider sig paniken som en löpeld i stallet. Väldigt, för att inte säga otroligt irriterande.

I vilket fall som helst så försöker vi göra det bästa av situationen. Kan dock inte rida 3 åringarna nu när ridhallen är fylld till både bredden och höjden med potatis:/ Det blir stubben med 4-åringarna. Vilket går förvånansvärt bra. Mirage är lite stirrig i början och spänner sig, men efter ett tag slappnar hon av och då ser det riktigt fint ut. Monamie är mycket lugnare ute än i ridhuset, varför kan man ju fråga sig:P Igår blev hon lite för glad och att det var halt och lerigt gjorde inte saken bättre. Det hela slutade med att hon satt på ändan. Blev lerig på hela vänster sidan men skadade sig inte och som tur var satt jag inte på.

Har även kommit fram till att Monamie och jag är ganska lika. Vi är båda söta och snälla men helt plötsligt får vi damp xD

Passade även på att fota Monamie och Mirage eftersom de båda ska säljas. Vad tycks?

Monami f, 2006. E: Figaro R

Mirage f, 2006 E: Hip Hop


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0