2011

Så har tiden gått alldeles för fort igen och det är nytt år. Kul på ett sätt, nya utmaningar väntar, men varför ska tiden gå så fort, snart är man ju gammal:S Varit lite dålig på att uppdatera och dessutom kommit fram till att jag inte är en så värst bra bloggerska. Det ska väl bli bättring på det!

Det är isbana i stallet (eller ute på gården och i hagarna) så hästarna går inne. De fick dock springa av sig i ridhuset. Memory (3 år), Missisippi (2 år)och Milwaukee (1 år) gick tillsammans och det gick jätte bra. Trots Litens försök att dia på storasyster:P Mamma Monalis gick med Mirabell och även det gick bra. Bellis var aningen närgången men ingen blev skadad. MonAmie och Maya hade team racing. När de väl lugnat ner sig gick det riktigt bra. Mirage fick sig dock en omgång och blev tränad med ryttare. Inget slappande här inte ;)

Det blev även lite omöblering bland hästarna. Mirage fick byta box med Bellis eftersom M inte kan lugna ner sig. Hon vandrar fram och tillbaka, fram och tillbaka. Vad gör man:S? Mindre box är första försöket, hoppas det fungerar. Mindre mat och mer träning är redan av checkat!

Sitter nu här ensam i lägenheten, Jesper är på fotbollsmöte. Passar på att se på både TV (väntar på CSI :D) och sitta framför datorn. Vår TV kan annars bara visa Fifa 11, vilket jag tycker är ett dåligt program!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0