Lägenheten

Tänkte att det kanske var dags att visa lägenheten där Jesper och jag bor. Vi har kommit ganska bra iordnng nu, bara en snygg tv-bänk som saknas. Sen ska vi såklart ha upp lite tavlor och speglen på väggen, det blir lite tomt utan. Var beredda på ett inlägg fullt av bilder ;) Utelämnar dock bilder på toan, den är inget att se xD Även hallen får ni vara utan då bilderna inte blev bra, den var för litet för att fota.

Vardagsrum
Vardagsrummet med soffa och TV. Bakom fönstret finns en liten mysig balkong. Det ska även ligga en matta mitt på golvet, men den är ihoprullad så inte kattungarna ska få för sig att kissa på den.

Soffa
Soffa och soffbord. Lägg märke till Ridsport som ligger på bordet, har för en gångsskull verkligen läst den. Hittade jätte bra ridtips från Jan Brink. Verkligen något att jobba med.

Tv
TV och elektronik. Vår lilla TV hörna som ännu inte är färdig. Vi ska köpa en snygg tv-bänk och speglen ska egentligen hänga i hallen. Och lite tavlor på väggen;)



Hylla
Bokhylla/rumsavdelare. Var tvungen att lägga in bilden på expedithyllan från Ikea. Anänd som både förvaring och rumsavdelare. Väldigt prisvärd och vi får plats med massor i den. Gömt i lådorna finns både sängkläder, handdukar, kameror och lite kläder.


Akvariet
Akvariet och byrålådor. Ja, vi har även ett akvarium. Vill förtydliga att det är Jespers och inte mitt! I byrålådorna har vi våra kläder. Det finns även två små garderober i hallen där vi förvarar både det ena och andra.

Säng
Sovrum. Min favorit plats, förutom stallet. På väggen över sängen ska hänga en liten tavla på oss och en sådan vägg text där det står "Godnatt".

Kök
Köket. Fotad innifrån. Till vänster om kylen ser ni hallen och en av garderoberna. Titta inte på de fula tapeterna utan på TV:n som vi har i köket. Jätte härligt med lite underhållning till frukost. Till vänster i bild syns vasken och lite av spisen. Vattenkokare och brödrost fick vi i julklapp.

Bord
Köksbord. Så här fint är det alltid *host*. Kom precis på att med på denna bilden är många av inflyttnings presenterna. Blomman i fönstret, det svarta fatet med ljusen och prydnaden på bordet. Tackar :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0